Alles over reiki

 
Home Favorieten Contact
        

Algemene informatie over reiki

Op deze pagina vind je links naar artikelen die je meer vertellen over de werking en achtergronden van Reiki. Je kunt deze informatie gebruiken als je meer wilt weten over Reiki of wanneer je erover denkt om Reiki-master te worden.
Veel informatie die hier staat, zal dan ook zeker aan de orde komen.

Wat is reiki?
Wat is reiki en op welke manier werkt het precies? Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het kracht van de zon.
Drie graden
Bij reiki wordt gebruik gemaakt van drie zogeheten graden. Wat houdt dat precies in en wat leer je bij welke graad?
Reiki Inzicht Kaarten
Reiki Inzicht Kaarten zijn, zoals de naam feitelijk al zegt, kaarten die je inzicht kunnen geven in kwesties die je kunnen helpen bij je pad van groei en bewustwording. De kaarten geven je dus geen voorspellingen maar bieden advies en aansporing om te doen wat juist is.
Reiki behandeling
Veel mensen die geinteresseerd zijn in Reiki, vragen zich af hoe het er bij een Reiki-behandeling aan toe gaat. Hier lees je daar meer over.
Voor wie is reiki?
In principe kan iedereen Reiki ontvangen en ermee werken. Alleen niet iedereen met dezelfde intensiteit. Hoe jij Reiki ontvangt hangt af van je spirituele staat, en jouw motivatie om die spirituele staat te verhogen.
Geschiedenis van reiki
Reiki is veel minder oud dan je zou denken. De methode werd aan het eind van de negentiende eeuw bedacht door een Japanse theoloog die wilde weten hoe Jezus via handoplegging zieken genas.
Hoe werkt reiki?
Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen.

 


Copyright - Privacybeleid